ΠΟΙΑ EINAI H ΗELLENIC CORNER ;

Η HC είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα προώθησης προμηθευτών ελληνικών και κυπριακών προϊόντων  καθώς και παρόχων υπηρεσιών που πραγματοποιούνται σε έδαφος Ελλάδας και Κύπρου, οι οποίοι επιθυμούν να διαφημιστούν και να προωθήσουν  τα προϊόντα τους ή/και τις υπηρεσίες τους όχι μόνο στην Ελλάδα  και στην Κύπρο, αλλά  και στο  Εξωτερικό.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η HELLENIC CORNER;

Η HELLENIC CORNER απευθύνεται σε μικρομεσαίες  Ελληνικές –Κυπριακές  επιχειρήσεις, οι  οποίες  επιθυμούν να αποκτήσουν εξαγωγικό χαρακτήρα  στρεφόμενες στις αγορές του Εξωτερικού. Οι επιχειρήσεις αυτές ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

  • Τρόφιμα-Ποτά
  • Ένδυση-Υπόδηση
  • Τέχνη
  • Τουρισμός
  • Ιατρικές Υπηρεσίες
  • Διοργάνωση Εκδηλώσεων
  • Κατοικίες

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ HELLENIC CORNER ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ;

Η HELLENIC CORNER  δε συμμετέχει στη διαδικασία της πώλησης. Γι αυτό το λόγο δε λαμβάνει προμήθειες επί των πωλήσεων. Η HELLENIC CORNER προωθεί μέσω της  πολλαπλής προβολής  τους ενδιαφερόμενους  προμηθευτές/ παρόχους επιτρέποντας μία ευκολότερη, γρηγορότερη και οικονομικότερη απόκτηση επαφών με πελάτες  του εξωτερικού.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ/ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

Διαδικτυακά: Κατά την έναρξή του, τo site της HELLENIC CORNER  θα λειτουργεί σε 2   γλώσσες,  Ελληνικά & Αγγλικά. Στη συνέχεια,  θα εμπλουτιστεί  με επιπλέον  γλώσσες, επιτρέποντας την διείσδυση των συνεργατών της HELLENIC CORNER  σε ακόμα πιο πολλές αγορές του εξωτερικού, καθώς θα διευρύνεται το αγοραστικό κοινό. Ως επιπρόσθετα διαδικτυακά προωθητικά μέσα της HELLENIC CORNER  έχουν επιλεγεί: Banners  σε επιλεγμένα sites, Google Adwords, Social media και email marketing.

Events: Επισκέψεις, παρουσιάσεις και συμμετοχές της HELLENIC CORNER σε εκθέσεις που πραγματοποιούνται σε χώρες του εξωτερικού.

Ευθεία προβολή: Άμεση επικοινωνία της HELLENIC CORNER  με εμπόρους και αντιπροσώπους του εξωτερικού.

ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ HELLENIC CORNER. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

Κάθε προμηθευτής ή πάροχος που επιθυμεί να συνεργαστεί με την HELLENIC CORNER   μπορεί να ακολουθήσει την εξής διαδικασία:

Βήμα Α) Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος με την αποστολή email στο info@hellenic-corner.com ή από τη φόρμα επικοινωνίας.

Βήμα Β) Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με αντιπρόσωπο της HELLENIC CORNER στο +30 6946 600 009 προς διαπίστωση της  όποιας δραστηριότητάς σας. Σκοπός της επικοινωνίας είναι να γνωρίσουμε καλύτερα τόσο τον προμηθευτή/πάροχο όσο και τις εξαγωγικές τους βλέψεις. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να τον κατατάξουμε στην κατάλληλη κατηγορία και να του προτείνουμε το πακέτο προβολής  που θα του επιτρέψει να έχει τη μέγιστη εξαγωγική δραστηριότητα.

Βήμα Γ) Πληρωμή της συνδρομής για το πακέτο προβολής που έχει επιλέξει ο συνεργάτης της HELLENIC CORNER.

Μέσα από αυτά τα εύκολα βήματα είστε έτοιμοι  να καταχωρήσετε τις δραστηριότητες σας στο site της HELLENIC CORNER.

ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩ;

Για το πρώτο διάστημα λειτουργίας της HELLENIC CORNER ως τις 30/06/2017 , το βασικό πακέτο προβολής (Ελληνικά-Αγγλικά) είναι  ΔΩΡΕΑΝ. Μετά από λίγο καιρό θα ενημερωθείτε για τα νέα πακέτα προβολής σχετικά με το περιεχόμενό τους και την αξία τους.