Η εταιρεία μας, Nature Blessed, βρίσκεται στην Βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης, στη Σίνδο, εμφιαλώνει, τυποποιεί και εμπορεύεται Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, το κύριο συστατικό της Μεσογειακής διατροφής. Με την αγάπη μας για το ελαιόλαδο και τη βαθειά γνώση στις τεχνικές παραγωγής, παράγουμε ελαιόλαδο από δικούς μας ελαιώνες εδώ και 35 χρόνια και είμαστε έτοιμοι  να σας προσφέρουμε αυτόν τον  θησαυρό της  Ελληνικής γης!

Για το λόγο αυτό,  ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα, προς αναζήτηση παραγωγών  οι οποίοι μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς, χρησιμοποιώντας βέλτιστες συνθήκες ανάπτυξης, γεωργικές πρακτικές και τεχνικές συγκομιδής με βάση την αειφορία.

Το ελαιόλαδο για εμάς, τους ανθρώπους της Nature Blessed, είναι συναίσθημα και τρόπος ζωής, και με κύριο συστατικό την αγάπη προς αυτό  βραβευτήκαμε σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Η ‘Nature Blessed’ δημιουργήθηκε με σκοπό την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και προϊόντων σε συνδυασμό με αρωματικά φυτά και μπαχαρικά που φυτρώνουν στους πρόποδες του Ολύμπου.

Στόχος μας είναι να προβάλλουμε μέσα από τα προϊόντα μας την κουλτούρα της ελληνικής κουζίνας και της μεσογειακής διατροφής που βασίζεται στην ποιότητα και γεύση του ελληνικού ελαιόλαδου σε συνδυασμό με τις συνταγές και τη χρήση του.

Ήδη η εταιρεία μας με αρκετές διεθνείς βραβεύσεις κατατάσσεται στις καλύτερες ελληνικές εταιρείες εξαγωγής εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου.

Όραμα μας είναι η διάδοση αυτής της κουλτούρας προωθώντας και εξάγοντας τα προϊόντα μας με συμμετοχές σε εκθέσεις και γαστριμαργικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Στο εργαστήριό μας παράγουμε αρωματικά ελαιόλαδα με προσμείξεις μπαχαρικών και συγκεκριμένες συνταγές που από μόνα τους αποτελούν ολοκληρωμένο γευστικό συμπλήρωμα.

Ολα μας τα προϊόντα ακολουθούν  πιστοποιημένη παραγωγική διαδικασία, αποθηκεύονται, τυποποιούνται και συσκευάζονται με άριστα υλικά και τεχνολογία και αποστέλλονται με πιστότητα και ασφάλεια στο εξωτερικό.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: + 30 2310796393 || +30 6936629112
Email: info@natureblessed.gr